Het Accuwarenhuis.nl respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming. Het Accuwarenhuis.nl zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden beschikbaar stellen, maar zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die betrokken zijn bij het uitvoeren van uw bestelling.
Het Accuwarenhuis.nl gebruikt de verzamelde gegevens om haar klanten de volgende diensten te leveren:

Als u een bestelling plaatst, hebben we uw naam, e-mailadres, afleveradres en betaalgegevens nodig om uw bestelling uit te voeren en u van het verloop daarvan op de hoogte te houden.

Om het winkelen bij het Accuwarenhuis.nl zo aangenaam mogelijk te laten zijn, slaan wij met uw toestemming uw persoonlijke gegevens en de gegevens met betrekking tot uw bestelling en het gebruik van onze diensten op. Hierdoor kunnen wij de website personaliseren.

Wij gebruiken uw e-mailadres (alleen na aanmelding op onze nieuwsbrief) om u te informeren over de ontwikkeling van de website en over speciale aanbiedingen en acties. Als u dit niet langer op prijs stelt, kunt u zich hiervoor uitschrijven door contact met ons op te nemen.

Gegevens over het gebruik van onze site en de feedback die we krijgen van onze bezoekers helpen ons om onze site verder te ontwikkelen en te verbeteren.

Het Accuwarenhuis.nl zal uw gegevens nooit verkopen !

Onze werknemers en de door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren en zullen hier zorg voor dragen.

Bekijken  

Uw winkelwagen bevat geen producten

Verzendkosten € 0,00
Totaal € 0,00

Bekijken Afrekenen

 

Nieuwe producten

Er zijn op dit moment geen nieuwe producten